кожата

Защо флоралните води са толкова важни в грижата за кожата?

Флоралните води имат успокояващо, балансиращо, заздравяващо и дори овлажняващо действие върху кожата ни. Съдържат различни етерични масла, които ни предоставят множество позитиви и скоро кожата ни ни се отблагодарява. В днешната статия ще ви представим, защо флоралните води са толкова важни и как да ги включите към ежедневната си рутина.

Защо да изберете флоралните води?

Множеството приложения на флоралните води ви дават възможност да се справите с различни кожни проблеми лесно и трайно. Водите са важни и заради запазването на всички полезни вещества, които ще помогнат на кожата ви. Запазването им се случва, заради правилното извличане на маслата и създаването на водите. Разбира се, те съдържат етерични масла и колкото са по-концентрирани те, толкова е по-силен ароматът и съответно нейните полезни свойства.

Ще се убедите в страхотния им аромат, който ще ви успокои и балансира. Едни от най-популярните са водите от салвия, здравец, маточина, лавандула и борова вода Eterika.

Как да изберете флорална вода?
Най-вече, това зависи от проблема, който имате с кожата ви. Това би ви помогнало да изберете правилната флорална вода, с която да се грижите за пострадалото място. Дерматит, твърде суха кожа, твърде мазна, акнеична и т.н., може да са само част от проблемите, с които се сблъсквате ежедневно. Предлагаме ви да откриете вашата любима вода и да следвате начина на употреба правилно. Скоро ще се убедите в резултата ѝ.

Не забравяйте, че флоралните води са 100% натурални и не съдържат никакви химични вещества, консерванти, добавки, оцветители и други. Затова може да ги използвате смело и да не се притеснявате за нежелани реакции или ако имате чувствителна кожа. Винаги се уверявайте, че пазарувате продуктите за кожата ви от сертифицирано място, което ще ви предостави качествени продукти на добри цени. Може да направите и консултация със специалистите в сайта, които ще ви помогнат да се насочите към точния продукт за вас.


Приложение на флоралните води
Едно от първите приложения на флоралните води е почистването на лицето, шията и деколтето. Също така, тонизиране на кожата, за освежаване през целия ден. Препоръчваме ви да използвате флорална вода, преди да нанесете крема, който употребявате. По този начин ще може да почистите добре порите и продуктът след това да навлезе в по-голяма дълбочина.

Хидратирането на косата може също да се получи от използване на правилната флорална вода. Нанесете на скалпа и масажирайте добре. Ако искате и натурален парфюм, то сте се насочили към правилните продукти. Имат приятна миризма, която се задържа дълго време. Не забравяйте, че трябва да бъдете постоянни в нанасянето на флоралните води, както на лицето, така и на косата ви. Използвайте ежедневно, а за лицето винаги нанасяйте с чисти памучни тампончета. Не се колебайте да изберете вашите нови, любими продукти още днес.


Използването на флорални води е метод, който ще ви помогне да се справите с редица кожни проблеми. Не забравяйте да се информирате добре за свойствата на всяка вода, която се предлага в сайта, за да намерите подходящата за вас. Скоро ефектът ще бъде налице и ще се радвате на здрава, и хидратирана кожа.

Loading

Споделете тази статия с вашите приятели!