лято

Да посрещнем лятото подготвени!

Дълго чаканото лято, което е готово да ни предложи безброй интересни преживявания, пътувания и запознанства. За да може да му се насладите напълно е добре да следвате трите стъпки, с които ще си помогнете за по-добро и безгрижно лято.

Правилна грижа за кожата

За да може да се насладите на топлото време е редно да се насочите към подходящата козметика, която да предпази кожата ви. Разгледайте качествена слънцезащитна козметика от онлайн аптеки 36.6. Именно с нея ще може да предпазите кожата си и да я направите много по-устойчива на високите температури и пряката слънчева светлина. Винаги подбирайте правилната бяла козметика, която да влияе благоприятно на кожата ви.

Опитвайте се да нанасяте слънцезащитен крем периодично през целия ден, за да може да сте сигурни в активността му. Не забравяйте и ръцете си, които често може да чувствате опънати и дехидратирани. Пиенето на повече вода също ще ви помогне да се справите с топлото време и еластичността на кожата през този период.

Подготовка на летния гардероб

Подготовката на летния гардероб е едно от най-забавните и приятни неща, които може да направите малко преди лятото да е настъпило официално. Започнете с прибирането на дрехите от изминалите сезони, като е добре да ги изперете и да дадете онези, които имат нужда на химическо чистене.

Когато сте готови с тази стъпка, започнете да отваряте кутиите с дрехи и да ги сортирате. Не забравяйте, че е добре да пробвате повечето дрехи, за да сте сигурни, че всичко ви стои добре, че ви става и че ви харесва. Също така е важно да оставите лист и химикалка в близост, за да може да записвате всичко, което трябва да си купите за сезона.

Почистване на пространството в дома и онлайн

За да посрещнете лятото, както трябва е добре да се насочите към почистване на пространството у дома и онлайн. Започнете с премахването на всичко излишно, почистете шкафовете си, извадете всичко ненужно, продайте някои вещи, набавете си нови, които да ви носят нова енергия и почистете основно дома си. Опитайте се да премахнете всичко, което не ви носи добра енергия или нямат практическо приложие. Заобиколете се само с предмети, които да ви носят уют и спокойствие, от което имате нужда.

Обърнете внимание и на онлайн пространството, което е изключително важно за менталното здраве. Премахнете онези хора, които не искате да следвате повече, заложете на интересни рецепти, известни личности и вдъхновяващи гледки. Опитайте да изтриете ненужното от телефона си, за да може да имате място само за интересни и нови приключения, които да запечатате в него. Премахнете приложенията, които не ползвате, както и контакти, които отдавна не ви трябват и дори не са актуални.

Не забравяйте да си направите актуален списък с неща, които искате да направите през това лято и започнете да го изпълнявате още през този уикенд.

За да бъдете подготвени за лятото е добре да изпълните само тези три стъпки. Насочете се към качествена козметика, която да бъде със силна слънцезащита и пазарувайте само от проверени източници. Заложете на разчистване на пространството около вас и на това, което всеки ден гледате онлайн. Нека летният ви гардероб да не ви чака под леглото, а да заеме почетното си място в гардероба.

Loading

Споделете тази статия с вашите приятели!