Дамският часовник

Дамският часовник през 2023-та: Сложете ново начало със смяна на стила на аксесоарите

Обърнете страницата и внесете настроение в ежедневието си – дяволът се крие в детайлите

За една цялостна и завършена визия аксесоарите играят ключова роля. Както се казва, „дяволът е в детайлите“, защото пълната картина се получава само когато всички подробности са подбрани с финес.

На практика се оказва, че не ви е нужен толкова голям ресурс, за да промените себе си още с началото на новата година. И вероятно вече знаете, че това може да рефлектира и да подобри доста сфери от живота ви. Когато човек е с нагласата за промяна, тя намира своето отражение във външния свят.      

Започнете със стила си!

Какъв е дамският часовник на ръката ви в момента? Или може би не носите такъв?

Време е да внесете свеж полъх в излъчването си. Купете си актуален модел, ако досега сте се придържали единствено към класиката. Изберете друг цвят, ако винаги сте предпочитали семплите тонове. Опитайте нещо по-авангардно, нещо по-пищно и завладяващо вниманието.

Независимо от сезона, може да си позволите да експериментирате и да провокирате не само себе си, но и обстоятелствата.

Ярките нюанси не са с вето през студените месеци, напротив – те прекрасно контрастират на сивотата навън.

Ако не се чувствате готови да облечете панталон в червено, купете си шал в пъстрата гама, който ще украси тъмното ви палто и ще прикове погледите на околните. Само един изискан елемент може да предизвика топло усещане във вас, да подобри настроението ви, да ви стимулира за креативни идеи.

Обичате ли камъни върху бижутата или часовника си? Опознайте тяхната символика, послание и фокусирана енергия. Те несъмнено могат да бъдат прекрасно допълнение на тоалета ви, както и да ви дарят с мечтаната нагласа в скучния и забързан делник.

И макар през зимата дрехите да са повече и да скриват голяма част от зоните, предназначени за украшения, ръцете, деколтето и ушите ви все така позволяват да разходите с удоволствие новите си покупки.

Може би вече сте ги получили под формата на подаръци от близките, но ако те не са били сред изненадите до коледната елха, посетете любимите си сайтове и визуализирайте новия си стил, който ще диктува 2023-та за вас.

Докато отпивате следобедното си кафе или мляко с какао, помислете за какво копнеете. Вдъхновете се за начина, по който искате да изглеждате. И в синхрон с намеренията ви за идните 12 месеца, инвестирайте в желаните придобивки.

Празнувайте своята елегантна женственост всеки ден!       

Loading

Споделете тази статия с вашите приятели!