вибратор

Защо да си подарите сами вибратор е страхотна идея

Отминаха времената, в които на вибраторите се гледаше с недоверие. Днес съвременните жени открито споделят опита си в форуми и социални мрежи. А вибраторът в чекмеджето на нощното шкафче съвсем не е сцена от филм.

Най-добрият подарък, който можете да си направите сами, е вибратор. Защо? Защото вибраторът ще ви даде повече от всеки партньор – по всяко време и дори когато имате „главоболие“.

И за да сме докрай убедителни, ще ви дадем 5 причини да си купите вибратор още сега:

1. Вибраторът ви помага да откриете света на мултиоргазмите

Всяка жена има своя „техника“ за достигане на оргазъм. Възможностите обаче са много и никога не е късно да откриете нови начини да си доставите удоволствие. С помощта на вибратора можете да откриете къде точно е Точката Граф, ако още не сте го направили. Нейното откриване не е толкова лесно и някои жени така и не успяват.

„Тренировките“ с вибратор обаче са сигурен начин да разберете как да постигнете вагинален оргазъм бързо и лесно. Можете да се изследвате с ентусиазъм и дори да станете мултиоргазмена жена.

2. Вибраторът укрепва мускулите на таза

Най-лесно можете да стегнете сексуалния мускул и влагалищните мускули с помощта на вибратор. От тях до голяма степен зависи вашето удоволствие и дори това на партньора. Когато стягате мускулите на таза, вибраторът оказва съпротивление и те стават по-силни. И това не е важно само за сексуалния ви живот, а и за женското ви здраве.

3. Вибраторът ви дава самочувствие

Увереността не се основава само на външен вид или на способности, тя е сложна съвкупност от множество фактори. Сексуалната разкрепостеност увеличава самочувствието ни и ни кара да не правим компромиси със собственото си удоволствие.

Самият факт, че пазаруваме в секс шоп, ни кара да се чувстваме по-освободени и готини. А когато открием колко много може да ни даде един вибратор, никога не бихме се разделили с него.

4. Вибраторът е винаги на разположение

Любимата ви секс играчка никога няма лош ден, кофти настроение и проблеми с потентността. Той не иска нищо, не се оплаква, че е направил гаф и не очаква винаги да сте на палава вълна. Вибраторът ви е винаги готов, независимо от настроението ви. Пред него не се налага да се чувствате виновни, че точно сега сте загрижени само за собственото си удоволствие.

Вибраторът ви е като верен приятел, на който можете да се обадите по всяко време. Той се грижи изцяло само за вас. И не очаква по никакъв начин да му върнете „жеста“.

5. Вибраторът ви предпазва от грешки

Да речем че се налага да работите месеци наред далеч от дома. Да, можете да мастурбирате и без вибратор, но той успява до голяма степен да компенсира липсата на партньора ви. Така чрез секс играчката си успявате да освободите напрежението, без да наранявате никого.

Затова не се сърдете на мъжа до вас, че си купува тайно секс играчки, за да се забавлява сам. Той го прави поради същите причини като вас. Най-доброто, което можете да направите, е да включите в любовната игра любимите си секс артикули.

Може да ви е интересно още: КАК ДА УСЪВЪРШЕНСТВАТЕ ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА СИ?

Loading

Споделете тази статия с вашите приятели!