Детски триколки с родителски контрол-toys

Съвети от Raya Toys при избор на детски триколки

Триколка – добре познато средство, което вече се поставя в едно изречение с “бебета”, “деца” и “възрастни”. Тъкмо защото е така популярна, удобна и функционална, триколката намира различни приложения, най-разпространеното сред които е неспирната детска игра.

Днес на пазара ще срещнете много идеи, включително и такива за новородени. Бебешките триколки наподобяват конвенционалните колички, но са с три, вместо с четири гуми. Въпреки това, те се характеризират като много здрави, много надеждни и устойчиви, и освен това са лесни за контролиране. С лекота се навигират както по-евтините варианти, така и най-луксозните.

Какво съветват от Raya Toys при избор на детски триколки

Много е важно да се съобразите с възрастта, на която е бебето. Ако е между 1 и 1,5 г., би било добре да се спрете именно на детската триколка, защото тя ще Ви осигури по-добър захват, по-лесна регулация и координация на превозното средство. На тази възраст децата все още не са в състояние самостоятелно да въртят педалите, затова пък Вие ще можете да им помогнете.

Детски триколки с родителски контрол

След като навърши 1,5 и повече години, можете да се пренасочите към други превозни средства – например колело с три гуми, което след време ще замените и със стандартен велосипед с 2 гуми. Не се съмнявайте, че сред многообразието от детски превозни средства ще обезпечим детските занимания по подобаващ начин – имаме за всекиго по нещо, независимо от пола и възрастта.

Какви видове триколки предлага Raya Toys

Онлайн магазин Raya Toys предлага и от двата модела – триколка за бутане от мама и колело на три гуми. Има различни модели, предлагани от различни производители. Съществуват разцветки за момичета и момчета. Детските колела на три гуми изискват постоянен родителски контрол, докато малчуганът се научи сам да го управлява. След това е лесно. И несъмнено ще свалите килограми, докато препускате зад детето от страх, че ще се прекатури. 

Защо да се доверите на Raya Toys

Рая Тойс – бранд, за чието име работим вече няколко години. Ние винаги сме се стремели да ни отъждествяват с определения като “качество”, “лукс”, “очарование” и в същото време – със семплите визии и достъпните цени. Можете да ни намерите във Варна, София и Търговище, а ако сте от друго населено място – и в интернет. Нашият сайт съдържа подробна и изчерпателна информация за всички артикули, по-голямата част от които са налични и във физическите ни търговски обекти, както и за всички търговци и производители, които рекламираме.

Подарете триколка, сбъднете детска мечта!

Четете още: КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩА МАШИНА ЗА ОПАКОВАНЕ?

Loading

Споделете тази статия с вашите приятели!