секс-играчки

7 секс играчки, идеални за физическо дистанциране или самоизолация

През последната година физическото дистанциране се забеляза дори в сайтовете за запознанства. Хората се притесняват да ходят по срещи, особено със случайни хора. Натрупването на сексуална енергия обаче може да стане причина за страхотни преживявания и соло.

Не случайно през последните месеци се говори за бум на продажбите на секс играчки. Социалното дистанциране ни накара да потърсим нови източници на удоволствие. Както знаем, сексуалната активност оказва благоприятно въздействие върху имунната система. А точно сега каква по-добра причина да си напазаруваме в някой секс шоп?

Ето и някои идеи от нас за повече забавления: 7 секс играчки, идеални за физическо дистанциране или самоизолация

1. Секс играчки с дистанционно управление

Секс играчките с дистанционно управление могат да включат партньора ви във вашето забавление, дори да не присъства. Той може да поеме контрола над вашата играчка от разстояние и да направлява удоволствието ви.

2. Вибратори

Ще се изненадате какъв богат избор има от вибратори и като цветове, и като функции, и като форма. Реалистични, класически, луксозни, Hi-Tech вибратори – изкушенията са много и всички те ви гарантират удоволствие на макс.

Вибраторите са едни от най-популярните секс играчки заради лесната си употреба. Те не изискват кой знае какви умения, лесни са за поддържане и изключително издръжливи и на най-горещите ви изпълнения.

3. Мастурбатор

Мастурбаторът или реалистичната вагина са идеално решение за мъжете по време на физическо дистанциране. Вероятно знаете, че честото мастурбиране с ръка затруднява половия акт с жена в дългосрочен план. За да запазите добрата си ерекция, е препоръчително да използвате подходящи секс играчки.

4. Секс кукли

Надуваемата секс кукла може да предложи „пълна програма“ на всеки мъж. Тя е идеалният заместител на партньорката ви и лесен начин да изживеете нещо различно, екзотично и вълнуващо. Ако включите и въображението си в „срещата“ с надуваемата секси красавица, ще усетите нови висоти на мозъчните вълни.

5. Вагинални топчета

Дамите могат да стегнат много лесно мускулите на таза и едновременно с това да се „възнаградят“ с няколко оргазма с помощта на вагинални топчета. Те са симпатични, лесни за употреба и поддръжка и много приятни на допир. Има богат избор от релефни, гладки, кухи, черни или цветни с различна форма модели, от които да си изберете.

Това е една от най-добрите инвестиции, които жените могат да направят за здравето си. Стегнатите мускули на таза предпазват от различни здравословни проблеми и осигуряват по-голямо удоволствие в сексуално отношение.

6. Простатни масажори

Физическото дистанциране е подходящо време мъжете да помислят за добрата функция на простата си. Простатните масажори са най-добрата превенция срещу простатит. Освен това, те носят и големи дози удоволствие.

7. Анални броеници

Много жени харесват аналното стимулиране и по време на соло забавленията си. Аналните броеници ще ви помогнат да развихрите въображението си и да изживеете нещо наистина вълнуващо. Има различни цветове, размери и форми, от които да си изберете. Използвате ги с лубрикант за още по-силни усещания.

Докато спазвате социално дистанциране, играта с простата или G-точката може да бъде забавен начин да изследвате точките си на удоволствие и да научите повече за нуждите си. Включете в това вълнуващо изследване секс играчки и лубрикант и натиснете „педала“ на удоволствието до долу.

Прочетете още за: ЗАЩО ДА СИ ПОДАРИТЕ САМИ ВИБРАТОР Е СТРАХОТНА ИДЕЯ

Loading

Споделете тази статия с вашите приятели!